GRWM: Svakodnevni makeup look

Hello There!

Danas ću vam opisati svoju rutinu i proizvode koje koristim za svakodnevni makeup look.

Baza

Kao bazu koristim Catrice Prime and Fine podlogu za makeup koja je vrlo lagane formule i brzo se upija u kožu te znatno produžuje trajanje šminke.

k1.jpg

Podloga

Za podlogu koristi tekući puder istoga brenda Catrice All Matt plus u nijansi 020 Nude Beige. Ovaj puder pruža srednju pokrivenost te je savršen za svakodnevni makeup.

k2.jpg

Korektor

Nakon baze i podloge slijedi korektor koji stavljam na područje ispod očiju, centar čela, most nosa i bradu. Trenutno koristim Essence Stay All Day korektor u nijansi 10 – Natural Beige.

k3.jpg

Bronzer

Kao bronzer također i ja (kao i Klaudia) koristim Catrice Prime and Fine profesional contourinng paletu, ali u tamnijoj nijansi – 020 Warm Harmony. Nijansa je tople smeđe mat boje i na licu izgleda vrlo prozračno.

k5.jpg

Rumenilo

Za rumenilo koristim Avonov Modern Romance 2u1 rumenilo i bronzer u nijansi Rose Contour. Boja je mat te pruža blistav izgled.

k6.jpg

Sjenilo

Što se tiče sjenila, volim eksperimentirati s bojama, ali najčešće koristim smeđe nude nijanse iz Essence palete All About Nudes. Uglavnom preko cijelog kapka koristim nijansu označenu brojem jedan, kao prijelaznu boju kostistim nijansu označenu brojem dva, a ako želim više naglasiti oči u pregib kapka dodajem nijansu označenu brojem tri.

k4.jpg

Maskara

Trenutno koristim Avon Infinitize maskaru. Ova maskara ima neobičnu i veliku četkicu, ali moram priznati da mi je baš zbog toga jedna od najdražih maskara koje sam do sada koristila. Znatno produljuje trepavice i gotovo cijeli dan izgleda kao da ste ju tek nanijeli.

k9.jpg

Ruž

Kao i sa sjenilima, s ruževima također volim eksperimentirati, ali za svakodnevni look ipak najčešće biram mirnije nijanse kao što su Avon Extra Lasting ruž za usne – Vintage Pink, Aura Absolute Matte ruž za usne – Ring a bell (602) i Avon Hidrokolor Perfectly Matte ruž za usne – Au Naturale.

k8.jpg

To bi bilo to za danas. Zanima me koristite li vi neki od ovih proizvoda i kakvo je vaše mišljenje o njima?

xoxo, Marija  ♡

5 thoughts on “GRWM: Svakodnevni makeup look

  1. Takoder koristim Catrice Prime and fine primer. Predobar je cag ga je Tati na svom yt kanalu hvalila. Takoder gledam kupiti Essence All about nudes al nikako naici na nju jer mi se All about Rosses ne svida bas zbog nijansi. I takoder gledam kupiti taj Essence korektor ali nigdje naici na njega al nadam se pronalasku. I htjela sam te pitati kakav ti je taj duo od Catrice bronzer i rumenilo?

    Liked by 1 person

    1. Paleta All about nudes jedna je od rijetkih paleta gdje koristim baš sve nijanse i stvarno ju volim koristiti, a Esssence korektor koristim dosta dugo i stvarno sam zadovoljna njime. Tako da imaš moju preporuku za njih. Ako si mislila na Avonov Modern Romance 2u1 rumenilo i bronzer, njime sam isto jako zadovoljna jer se oboje lako blenda i boje su nježne, ali i dovoljno pigmentirane da naglase crte lica.. mislim da su idealni za zimsko vrijeme 🙂

      Liked by 1 person

  2. Koristim istu paletu i uvijek potrosim prvo ove oznacene boje haha
    Prezadovoljna sam bojama i koliko dugo drzi da se ne razmrlja a cijena opet nije pretjerana!! Svakako preporuka 😊😃

    Liked by 1 person

Leave a comment