[Recenzija]: Catrice Instant Mattifier gel za matiranje ruža za usne

Danas vam pišem o novitetu brenda Catrice koji sam nedavno kupila, gelu za matiranje ruža. Može se naći u dm-u i Mülleru, a cijena mu je 35,90 kn.

Gel dolazi u praktičnom staklenom pakiranju koje stane u svaku torbicu. U pakiranju se nalazi 5 grama proizvoda i potrebno je potrošiti ga šest mjeseci nakon otvaranja. Gel je proziran i ugodnog je mirisa vanilije.

whatsapp-image-2017-02-18-at-15-22-17

Evo što nam Catrice kaže o proizvodu:

„Matt čudo.  Instant Mattifier gel za matiranje ruža za usne pruža ružu baršunasti-mat završetak u trenu. Prozračna, gel tekstura produljuje trajanje boje  ruža bez njegove promjene.“

Za upotrebu, prvo se na usne nanese ruž po želji i nakon toga vrhovima prstiju gel se utapka na usne.

whatsapp-image-2017-02-18-at-15-18-54

Gelu treba nekoliko minuta da postigne željeni učinak, ali kada postigne svoju namjenu, rezultati su zadivljujući. Zaista ne mijenja boju ruža, a produljuje njegovo trajanje. Matira baš svaki ruž.

Probala sam zamatirati jedan shimerasti ruž i stvarno je obavio i na njemu svoju zadaću – nakon matiranja ostao je shimer, ali je bio mat (ako si to možete zamisliti).

Jedini mu je nedostatak (kao i kod ostalih mat ruževa) što se nakuplja na unutarnjem rubu usana. Ali sve u svemu jako sam zadovoljna ovim proizvodom i preporučila bih ga svakome.

whatsapp-image-2017-02-18-at-15-16-512

Što mislite o ovome proizvodu? Biste li ga isprobale?

xoxo, Marija ♡

4 thoughts on “[Recenzija]: Catrice Instant Mattifier gel za matiranje ruža za usne

Leave a comment