Upoznajte nas!

Hello There!

 

Danas je točno pet mjeseci od kako smo započele svoju blog avanturu. Kako bi nas bolje upoznali odlučile smo vam se malo bolje predstaviti, stoga vam donosimo nekoliko činjenica o nama. Pa krenimo…

  1. Dvadeset nam je godina, i što je zanimljivo, ROĐENDAN NAM JE NA ISTI DAN!! Smatramo da nema boljeg datuma od 4.7., da živimo u Americi svake godine bismo imale vatromet za rođendan haha.
  2. Studiramo zajedno MLD, vjerojatno ne znate što je to, pa da pojasnimo. Školujemo se kako bismo bile tete iz labosa koje će vam izdavati nalaze. Doktori ne bi mogli ništa da nema nas, laboranata.:P
  3. Zajednička zainteresiranost za kozmetiku dovela nas je na ideju da pokrenemo blog. Ideja o pokretanju bloga sinula nam je na nastavi iz patologije.
  4. Klaudia je imala blog još davne 2014. godine koji je također bio iste tematike, ali je odustala od bloganja zbog obaveza i drugih privatnih razloga.
  5. Ime MarKla je nastalo igrom slučaja, na vježbama iz instrumentalnih mjernih tehnika kada smo morale obilježiti epice (male epruvetice s poklopcem) nekakvom oznakom kako bismo prepoznali svoje uzorke. Mi smo svoje obilježile s po tri prva slova našega imena. To nam se svidjelo pa smo se razmišljajući o imenu bloga sjetile toga.
  6. Također imamo i male sestre koje su isto godište pa se još navikavamo na čudne poglede ljudi kada smo negdje s njima. Mislimo da bismo si trebale napraviti majice s natpisom #sekee koje bi nosile kada smo zajedno haha.
  7. U zadnje vrijeme previše posjećujemo dm pa nam je postalo neugodno pošto su nas već trgovkinje zapamtile. Ne možemo si pomoći, pošto nam je usput kada idemo s faksa, a u velikom smo iščekivanju zbog izlaska novih kolekcija šminke.
  8. I za kraj, podjelit ćemo s vama naš životni moto. Shvatile smo da stres, nervoza i frustracije nemaju smisla. Trebamo biti sigurni u sebe i izbjegavati negativne ljude jer ćemo samo na takav način uspijeti. A moto je: SAMO OPUŠTENOOO! Također i sam moto ima svoju priču, ali o tome drugom prilikom haha.

♡ Marija i Klaudia ♡

 

Kako vam se svidio ovaj post? Ako imate nekih pitanja, slobodno nas pitajte u komentarima, a mi ćemo vam u nekima od sljedećih postova odgovoriti. 😀

da4d2798a63398fda87aae9ec356e213

Advertisements

4 thoughts on “Upoznajte nas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s